ueberspringen_kopf ueberspringen_banner ueberspringen_navigation ueberspringen_inhalt

Novo Speed Polara

Polara_3

 Novo Speed Polara

De Novo Speed Polara is een snelroldeur speciaal ontwikkeld voor een extreem koude omgeving. Toepassing vindt plaats in de industrie en utiliteitsbouw. De functionaliteiten zijn energiebesparing, tochtwering en klimaatbeheersing. 

 

Samenstelling, opbouw

De Novo Speed Polara is een deur zonder balansveren, bestaande uit een deurplaat, die elektrisch aangedreven op een wals boven de opening wordt opgerold. De deurplaat is opgebouwd uit horizontale secties van polyesterversterkte kunststof. De secties zijn voorzien van aluminium verstevigingsprofielen. De deurplaat heeft een zichtsectie van transparante kunststof tussen ca. 1000 en 2000 mm hoogte. Aan de onderzijde van de deurplaat bevindt zich een aluminium onderbalk met rubberen afsluitprofiel. Een U-vormig profiel met tochtborstels zorgt voor zijgeleiding van de deurplaat. De zijgeleidingen vormen één geheel met de lagerplaten voor bevestiging van de wals en aandrijving.

 

Materialen

De zijgeleiding is samengesteld uit 2 gezette sendzimir verzinkte stalen profielen met kunststof geleiders, die voor installatie en onderhoud demontabel zijn. De horizontale wals is van staal. De onderbalk is van aluminium. De deurplaat is van 0,7 mm dik kunststofdoek met een polyester versterkingsinlage.

 

Kenmerken 

  • toepassing tot temperaturen van -30°C (bijvoorbeeld in vriescellen)
  • max. oppervlak (BxH) = 20 m2
  • max. B x H = 4000 x 5000 mm
  • windbestendig tot 5 Beaufort
  • openingssnelheid ca. 1,5 m/s
  • sluitsnelheid 0,5 m/s
  • 0,7 mm dikke deurplaat in blauw (standaard), rood, grijs, oranje, geel, zwart of wit

 

Ik wil graag meer informatie

*

*

*

*

 

 


ueberspringen_context

Ik wil graag een offerte aanvragen!

 

Vrijblijvend advies

Informatie

 

Downloads

 
begin van de pagina

Mogelijk bent u geïnteresseerd in onderstaande onderwerpen