• Garagedeuren

  • Industriedeuren

  • Stalen deuren

  • Laad- en lossystemen

  • Brandwerende deuren/puien

  • Vlieringtrappen en dakluiken

Novoferm garagedeuren en bedrijfsdeuren

:

Van productie tot levering

:

Novoferm is specialist in vele vormen van toe- en uitgangen voor industriële gebouwen en woningbouw.

Met een ruime keuze aan garagedeuren, stalen deuren, vlieringtrappen, bedrijfsdeuren en dockequipment krijgt u altijd een op maat gesneden oplossing. Uw specifieke wensen en eisen staan altijd centraal tijdens het ontwerp- en productieproces.

 

:

Onderhoud

:

Onze meer dan 50 servicemonteurs rijden door het hele land om uw bedrijfsdeuren in optimale conditie te houden. 

Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunnen we binnen 4 uur bij u op locatie zijn. Lees meer>

:

 Acties

Als u de beslissing neemt om uw garagedeur te vervangen, wilt u een degelijke deur die jarenlang probleemloos functioneert. Bekijk onze aantrekkelijke acties.

bekijk hier onze acties 
Met gemak een offerte aanvragen?

Het aanvragen van een offerte bij Novoferm is zeer eenvoudig. Vul het formulier van het gewenste product in en u ontvangt geheel vrijblijvend een offerte. 

:

Vraag hier uw offerte aan

Corona maatregelen

Beste relatie, 

Er worden in Nederland door overheid en bedrijven steeds meer maatregelen genomen om besmetting door het Corona virus te voorkomen. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om de zaken met onze klanten voortgang te laten vinden.  U kunt onze collega’s zoveel mogelijk op de gebruikelijke wijze via telefoon en mail bereiken. In onze kantoren en werkplaatsen nemen we de nodige hygiënemaatregelen. Medewerkers die rechtstreeks met klanten communiceren, zoals onze monteurs of andere buitendienstmedewerkers houden rekening met de noodzakelijke hygiënische voorzorgsmaatregelen en veiligheidsafstanden.  Vanzelfsprekend staan wij nog steeds klaar om u te helpen en zullen wij alles in het werk stellen om onze gebruikelijke service zo goed mogelijk te blijven verlenen. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u contact opnemen met uw contactpersoon binnen Novoferm.   Wij wensen iedereen heel veel sterkte toe in deze bijzondere tijden en wij zullen u blijven informeren over de ontwikkelingen bij Novoferm en het effect op onze dienstverlening.

Met vriendelijke groet,
Novoferm Nederland B.V.