Over Novoferm

Sanwa Groep

Novoferm is een onderdeel van de Sanwa Groep, een wereldwijd toonaangevende producent van alle soorten toegangssystemen.

De Sanwa Groep levert kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare en innovatieve producten en wordt daarbij gesteund door een globaal netwerk van 107 ondernemingen en duizenden distributiepartners.

De Sanwa Groep werd meer dan 50 jaar geleden opgericht en is met haar activiteiten in meer dan 60 landen, een jaaromzet van in totaal ruim 2,5 miljard euro en circa 9.000 medewerkers uitgegroeid tot 's werelds nummer één op het gebied van stalen deursystemen. Haar assortiment reikt van garagedeuren, industriedeuren, deur- en poortaandrijvingen, rolluiken en winkelingangen tot stalen vleugeldeuren en raamwerk voor brandbeveiliging, veiligheid en personenverkeer.

Sanwa heeft wereldwijd naam gemaakt als leverancier voor architecten, bouwondernemingen en dealers. De producten waarborgen veiligheid en comfort op werkplekken en vliegvelden. In huizen, ziekenhuizen, scholen, kantoren en bedrijven.
Klik hier voor de website van Novoferm Europa.

Novoferm Nederland BV

Novoferm Nederland B.V. is fabrikant en leverancier van kwaliteitsdeuren, voor de industriële en particuliere markt. In de praktijk komt dit neer op promotie, productie, verkoop, montage en aftersales van sectionaaldeuren, roldeuren, dockshelters en docklevellers, garagedeuren (sectionaaldeuren, kanteldeuren en openslaande deuren voor de garage), multifunctionele loopdeuren, deurkozijnen, vlieringtrappen en dakluiken. Hiermee is Novoferm een one-stop-shop-supplier, oftewel complete dienstverlening binnen een bedrijf.

Vanuit vestigingen in Waardenburg, Roermond en Almelo realiseert Novoferm de ontwikkeling, productie en verkoop van bovengenoemde producten. Via een dealerorganisatie en zusterbedrijven in nagenoeg alle Europese landen vinden de producten hun weg naar de buitenlandse klanten. Bij Novoferm Nederland B.V. zijn rond de 250 medewerkers werkzaam. 

Klik hier voor de contactgegevens van Novoferm Nederland.

Showroom


Novoferm heeft twee showrooms. Een showroom met garagedeuren, stalen loopdeuren en vlieringtrappen in onze vestiging in Almelo en een showroom met industrieproducten in Waardenburg.
Het bezoeken van de showroom gaat op afspraak.