Werken bij Novoferm

Onze visie

Novoferm is één van de leidende totaalaanbieders van deursystemen. Novoferm bouwt haar marktpositie in Europa gestaag uit. Onze producten, processen en diensten geven blijk van een grote klantgerichtheid en staan voor veiligheid en comfort. 

Waar staat Novoferm voor?

We hebben een klantgerichte, open en informele bedrijfscultuur. De basis hiervoor zijn vertrouwen, wederzijds respect en openheid. We waarderen en respecteren onze collega’s en hun individuele culturen. Het talent en de kennis van onze medewerkers zijn onze kracht. Ons succes is gebaseerd op hun kwalificatie, hun sociale competentie en hun grote betrokkenheid voor het bedrijf. We voegen daar waar mogelijk de creativiteit van elk individu in internationale teams samen om de beste resultaten te behalen. Het werkklimaat is daardoor dynamisch en inspirerend. We zijn vooruitstrevend en stellen ons continue uitdagende doelen om onszelf en de organisatie verder te ontwikkelen.
Om dit met elkaar te bereiken doen we een beroep op de creativiteit, betrokkenheid en verantwoordelijkheid van al onze medewerkers.  

Vacatures

Wilt u onze nieuwe collega worden? Wilt u keer op keer nieuwe uitdagingen aangaan?
Als we een passende vacature hebben kunt u op de in de vacature aangegeven wijze reageren en eventueel de verantwoordelijk manager voor vragen contacteren. Hebben we deze niet dan kunt u altijd een open sollicitatie sturen. Laat ons in uw motivatiebrief weten hoe uw droombaan eruit ziet en wat u voor ons als organisatie kunt betekenen. Uiteraard zijn we ook erg benieuwd naar uw curriculum vitae. Wie weet kunnen we in de toekomst wat voor elkaar betekenen! De sollicitatie kan gestuurd worden aan:

Femke Bouwels (HR Adviseur)
E-mail Recruitment-Roermond@Novoferm.nl
Telefoon 0475 - 34 61 54 (ma t/m do tot 14.00 uur)

Wij streven ernaar om u binnen twee weken reactie te geven.

Klik hier voor onze actuele vacatures >

Wat kunnen wij u bieden?

Novoferm biedt een professionele en uitdagende werkomgeving aan. Er zijn voldoende mogelijkheden om u als individueel en als team te ontwikkelen.
Novoferm is een leuke werkgever met een goede team spirit en een prima arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere 27 vakantie- en 13 ATV-dagen en een regeling flexibele werktijden voor kantoormedewerkers.