Monteur voor het monteren van stalen loopdeuren

 

Onze deur staat open voor een nieuwe collega
 

Novoferm is een van de grootste Europese systeemaanbieders van deuroplossingen en laad/docking-systemen voor particulier en industrieel gebruik. Novoferm werd in 1955 opgericht en maakt sinds 2003 deel uit van de Japanse Sanwa Group. De Novoferm Groep produceert op verschillende locaties in Europa en verkoopt producten via tal van nationale bedrijven en verkooppartners in veel landen over de hele wereld. Novoferm streeft ernaar om klantspecifieke oplossingen te bieden die maximale kwaliteit, veiligheid, comfort en esthetiek bieden. 

Novoferm Nederland B.V. is één van de bedrijven binnen de Novoferm Groep en richt zich op de markt als service- en handelsorganisatie. We doen dit vanuit vestigingen in Roermond (planning, service en onderhoud), Waardenburg (verkoop) en Almelo (verkoop) met in totaal ca. 180 medewerkers. Onze monteurs en montagepartners zijn dagelijks onderweg voor het installeren, monteren, repareren, keuren en onderhouden van onze deursystemen. Novoferm is ISO- en VCA-gecertificeerd. 


Wij zijn voor onze vestiging in Almelo op zoek naar een nieuwe collega: 

 

 

Monteur voor het monteren van stalen loopdeuren  (40 uur per week)

 

Functie: 
Je werkdag begint zodra je de werkbus start en op weg gaat naar het eerste project. Onderweg tref je jouw collega met wie je dagelijks op pad gaat, want samen vormen jullie het montageteam van onze stalen loopdeuren. Op het project zijn jullie het gezicht en het visitekaartje van onze bedrijf. Na een gedegen inwerkperiode zijn jullie met z’n tweeën in staat om onze stalen loopdeuren te plaatsen. Jullie zijn in heel Nederland werkzaam en woonachtig in de regio Almelo. Binnen de organisatie Novoferm hebben jullie voornamelijk contact met het Hoofd Bedrijfsbureau, de Productmanager stalen loopdeuren en de Montagecoördinator.

 

Profiel: 
Jij hebt technisch en bouwkundig inzicht en twee rechterhanden. Je bent nauwkeurig, flexibel en kan goed samenwerken. Klantvriendelijkheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je hebt een opleiding en/of werkervaring in een technische richting. Je bent in het bezit van een rijbewijs B(E) en bij voorkeur van een VCA basis. Je kan tekeningen lezen of bent bereid om dit te leren. Je bent in staat je eigen tijd logisch in te delen en kunt werken onder een eventuele tijdsdwang. Uiteraard hebt je interesse in onze producten. 

 

Wat bieden wij?
We bieden je een gevarieerde baan met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Het is van belang dat jij continue zicht houdt op je eigen ontwikkeling. Daarom bieden wij je de kans je kennis en ervaring te verdiepen en te verbreden. Wij dagen je uit om middels “learning by doing” en relevante scholing alles uit jezelf te halen. Je krijgt een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals flexibele werktijden, 27 vakantie- & 13 ATV-dagen, prima pensioensregeling, Cafetariaregeling, diverse collectieve verzekeringen en leuke activiteiten vanuit de personeelsvereniging.

 

Ben je geïnteresseerd?
Voel jij je aangesproken door het bovenstaande? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief en curriculum vitae. Dit kun je mailen naar hr@novoferm.nl t.a.v. Femke Bouwels. Wil je liever eerst nog wat informatie over de functie-inhoud, dan kun je contact opnemen met Richard Veldhuis (Productmanager stalen loopdeuren) op telefoonnummer +316-50237822. 
Als wij een match zien in jouw CV met de functie, dan nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek, mogelijk aangevuld met een meeloopdag op één of meerdere klussen. Als beide partijen na deze procedure nog steeds enthousiast zijn, dan gaan wij over tot en opmaken en tekenen van de arbeidsovereenkomst. Wij starten in een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Echter het uitgangspunt is een langdurige samenwerking voor onbepaalde tijd.