Projectmedewerker

 

Onze deur staat open voor een nieuwe collega
 

Novoferm is een van de grootste Europese systeemaanbieders van deuroplossingen en laad/docking-systemen voor particulier en industrieel gebruik. Novoferm werd in 1955 opgericht en maakt sinds 2003 deel uit van de Japanse Sanwa Group. De Novoferm Groep produceert op verschillende locaties in Europa en verkoopt producten via tal van nationale bedrijven en verkooppartners in veel landen over de hele wereld. Novoferm streeft ernaar om klantspecifieke oplossingen te bieden die maximale kwaliteit, veiligheid, comfort en esthetiek bieden. 

Novoferm Nederland B.V. is één van de bedrijven binnen de Novoferm Groep en richt zich op de markt als service- en handelsorganisatie. We doen dit vanuit vestigingen in Roermond (planning, service en onderhoud), Waardenburg (verkoop) en Almelo (verkoop) met in totaal ca. 180 medewerkers. Onze monteurs en montagepartners zijn dagelijks onderweg voor het installeren, monteren, repareren, keuren en onderhouden van onze deursystemen. Novoferm is ISO- en VCA-gecertificeerd. 


Wij zijn voor onze vestiging in Almelo op zoek naar een nieuwe collega: 

 

 

Projectmedewerker  (40 uur per week)

 

Functie: 
Als projectmedewerker werk je zeer nauw samen met jou collega’s van de afdeling stalen loopdeuren en leg je verantwoording af aan de Product manager. Je bent zowel verantwoordelijk voor de voorbereiding als de begeleiding van diverse grote projecten. Je staat centraal in het project en bent daardoor bij vragen en/of uitdagingen op zowel technisch als commercieel vlak voor alle partijen het aanspreekpunt. Indien nodig handel je deze op de bouwplaats af. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het calculeren en uitbrengen van aanbiedingen, het toetsen en aanpassen van technische productie tekeningen, het maken van productiestaten en het verzorgen van alle documentatie en certificatie.

 

Profiel: 
Je hebt een HBO/MBO+ werk- en denkniveau en minimaal één jaar relevante ervaring in een technisch commercieel georiënteerde functie. Denk hierbij aan een functie als technisch commercieel medewerker binnendienst of werkvoorbereider. Je bent in staat om technische tekenen te interpreteren en aan te passen doormiddel van AutoCad tekenprogramma. Daarnaast kun je goed met MS office en in het bijzonder met Excel overweg. Gezien de mogelijkheid van grensoverschrijdende projecten weet je jou boodschap zowel in het Nederlands, Duits als Engels over te brengen. 
Je werkt gestructureerd en weet ook in de waan van de dag het overzicht te behouden.  Je bent pragmatisch en werkt resultaatgericht. Je durft keuzes te maken en ontplooit initiatieven en weet wat het is om met deadlines te werken. Omdat je projecten zult bezoeken is het van belang dat je beschikt over rijbewijs B.
 

 

Wat bieden wij?
We bieden je een gevarieerde baan met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Het is van belang dat jij continue zicht houdt op je eigen ontwikkeling. Daarom bieden wij je de kans je kennis en ervaring te verdiepen en te verbreden. Wij dagen je uit om middels “learning by doing” en relevante scholing alles uit jezelf te halen. Je krijgt een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals flexibele werktijden, 27 vakantie- & 13 ATV-dagen, prima pensioensregeling, Cafetariaregeling, diverse collectieve verzekeringen en leuke activiteiten vanuit de personeelsvereniging.

 

Ben je geïnteresseerd?
Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief en curriculum vitae. Dit kun je mailen naar hr@novoferm.nl t.a.v. Femke Bouwels.. Wil je liever eerst nog wat informatie over de functie-inhoud, dan kun je contact opnemen met Richard Veldhuis (Productmanager stalen deuren / accountmanager). Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06-502 378 22. 
Als wij een match zien in jouw CV met de functie, dan nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek, mogelijk aangevuld met een meeloopochtend. Als beide partijen na deze procedure nog steeds enthousiast zijn, dan gaan wij over tot het opmaken en tekenen van de arbeidsovereenkomst. Wij starten in een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Echter het uitgangspunt is een langdurige samenwerking voor onbepaalde tijd.