Stagiair Marketing en Communicatie

Ben jij een derde- of vierde jaar student aan marketing, multimedia, communicatie, online (of iets in deze lijn) en op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage? Novoferm is ook op zoek naar jou!

 

Onze deur staat open voor een nieuwe collega

 

Stagiair(e) marketing & communicatie
Regio Overijssel / Limburg – HBO/WO

 

Novoferm is een van de grootste Europese systeemaanbieders van deuroplossingen en laad/docking-systemen. Novoferm Nederland B.V. is één van de bedrijven binnen de Novoferm Groep. Deze Novoferm Groep produceert op verschillende locaties in Europa en verkoopt producten via tal van nationale bedrijven en verkooppartners over heel de wereld. We werken in Nederland met veel bekende organisaties en opdrachtgevers wat het werk leuk en uniek maakt!
 

Jouw stage bij Novoferm?
Ter ontwikkeling van onze social media strategie zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste maar vooral ‘open-mindend thinking’ stagiair. Nieuwe inzichten leiden tot nieuwe ideeën en nieuwe ideeën tot een mooie samenwerking, toch? Als stagiair draai jij volop mee in de organisatie en krijg je tevens de kans om jezelf te ontwikkelingen gedurende je stageperiode om zoveel mogelijk ervaring op te doen. Zo ga jij uiteindelijk weg met een flink portie kennis maar ook met het Novoferm DNA.  

 

Wat jij voor ons meebrengt?

  • Je zit momenteel in je derde- of vierde studiejaar op het HBO en volgt een studie in de richting van marketing en communicatie.
  • Je bent woonachtig in regio Overijssel of Limburg (gek hè? Leggen we je uit!)
  • Een gevulde rugzak met nieuwe kennis en theorie die je met flink wat initiatief en gedrevenheid meeneemt naar onze praktijk. 
  • Een bijdrage leveren aan onze organisatie, niet alleen als specialist op het gebied van marketing en communicatie, maar ook om wie je bent: positief ingesteld!

 

Hoe ziet je stage er dan uit?
Allereerst leggen we in onderling overleg je schoolopdracht vast. Je krijgt alle ruimte om aan deze opdracht te werken. De opdracht heeft betrekking op het ontwikkelen van de social media strategie voor Novoferm Nederland. Hiermee willen we onze naamsbekendheid vergroten, ons werkgeversmerk versterken en door middel van content laten zien wat voor producten en diensten wij leveren, medewerkers aan het woord laten, inspirerende blogs delen en mooie projecten in beeld brengen met videocontent. Wij willen actiever posten op onze social media kanalen.

Kortom: je gaat samen met ons de social media naar een hoger level tillen, ijzersterke content maken waar potentiële medewerkers én klanten niet omheen kunnen. Tevens bewaak je hierbij de huisstijl. Zoals je merkt krijg je van ons veel vrijheid en flexibiliteit, wel zo fijn tijdens je stage en studie!

 

En wat krijg jij van ons?
Uiteraard ontvang je van ons een stagevergoeding omdat we waarderen dat je tijdens zo mooie periode van je studie bij ons wilt komen leren en ontwikkelen. Daarnaast bieden wij jou vanuit het team marketing meer dan genoeg begeleiding voor je schoolopdracht: zo behalen we samen mooie eindproducten voor zowel Novoferm als jouw studiejaar.

 

Hebben wij jou aandacht?
Dan ontvangen wij graag jou CV en motivatiebrief. Dit kun je mailen naar Nick Notten (+31650237827), hr@novoferm.nl. Eerst meer weten over je toekomstige stageplek? Inge Schreurs (marktering coördinator) staat je graag te woord: +31621441735.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.