Technisch commercieel medewerker Binnendienst - Almelo

 

Onze deur staat open voor een nieuwe collega
 

Novoferm is een van de grootste Europese systeemaanbieders van deuroplossingen en laad/docking-systemen voor particulier en industrieel gebruik. Novoferm werd in 1955 opgericht en maakt sinds 2003 deel uit van de Japanse Sanwa Group. De Novoferm Groep produceert op verschillende locaties in Europa en verkoopt producten via tal van nationale bedrijven en verkooppartners in veel landen over de hele wereld. Novoferm streeft ernaar om klantspecifieke oplossingen te bieden die maximale kwaliteit, veiligheid, comfort en esthetiek bieden. 

Novoferm Nederland B.V. is één van de bedrijven binnen de Novoferm Groep en richt zich op de markt als service- en handelsorganisatie. We doen dit vanuit vestigingen in Roermond (planning, service en onderhoud), Waardenburg (verkoop) en Almelo (verkoop) met in totaal ca. 180 medewerkers. Onze monteurs en montagepartners zijn dagelijks onderweg voor het installeren, monteren, repareren, keuren en onderhouden van onze deursystemen. Novoferm is ISO- en VCA-gecertificeerd. 


Wij zijn voor onze vestiging in Almelo op zoek naar een nieuwe collega: 

 

 

Technisch commercieel medewerker Binnendienst - Almelo

 

Functie: 
In deze veelzijdige functie ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Voor onze dealers en klanten ben jij hèt aanspraakpunt. Je controleert bestellingen, maakt prijsopgaves, bewaakt levertijden en denkt mee in technische vraagstukken. Als er (grote) projecten binnenkomen maak je offertes op voor onze dealers / klanten. Ook zorg je voor een correcte afhandeling van reclamaties.
Je bent dus verantwoordelijk voor het algehele offertetraject. Hierin werk je nauw samen met je collega van de commerciële buitendienst.

 

Profiel: 
Je hebt enige werkervaring in een verkoop binnendienstfunctie en beschikt over technisch inzicht. Tevens kun je werken in ERP-systemen. Het is een pre als je met SAP gewerkt hebt. Kennis van MS officeprogramma’s (Word, Excel) is mooi meegenomen.

De bouw is een dynamische branche. Het is daarom een must dat je over voldoende veerkracht beschikt, rust weet te bewaren en het overzicht behouden kunt. Klant- en servicegerichtheid naar onze dealers en klanten staan bij ons hoog in het vaandel. Het is van belang dat je uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands goed is. Enige spreekvaardigheid in de Duitse taal is gewenst. Je voelt je verantwoordelijk voor jouw taak en zorgt dat deze met succes afgerond worden. De eigenschappen accuraat, oplossingsgericht, flexibel, proactief en hands-on zijn je op het lijf geschreven.

 

Wat bieden wij?
We bieden je een gevarieerde baan met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Het is van belang dat jij continue zicht houdt op je eigen ontwikkeling. Daarom bieden wij je de kans je kennis en ervaring te verdiepen en te verbreden. Wij dagen je uit om middels “learning by doing” en relevante scholing alles uit jezelf te halen! Je krijgt een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals flexibele werktijden, 27 vakantie- & 13 ATV-dagen, prima pensioensregeling, Cafetariaregeling, diverse collectieve verzekeringen en leuke activiteiten vanuit de personeelsvereniging..

 

Ben je geïnteresseerd?
Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief en curriculum vitae. Dit kun je mailen t.a.v. Femke Bouwels, hr@novoferm.nl. Wil je liever eerst nog wat informatie over de functie-inhoud, dan kun je contact opnemen met Paul Steinmeijer (Hoofd Verkoop Binnendienst Woningbouw). Hij is bereikbaar op telefoonnummer +888 888 320  
Als wij een match zien in jouw CV met de functie, dan nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek, mogelijk aangevuld met een meeloopochtend. Als beide partijen na deze procedure nog steeds enthousiast zijn, dan gaan wij over tot het opmaken en tekenen van de arbeidsovereenkomst. Wij starten in een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Echter het uitgangspunt is een langdurige samenwerking voor onbepaalde tijd.