Technisch commerieel medewerker binnendienst – Waardenburg

 

Onze deur staat open voor een nieuwe collega
 

Novoferm is een van de grootste Europese systeemaanbieders van deuroplossingen en laad/docking-systemen voor particulier en industrieel gebruik. Novoferm werd in 1955 opgericht en maakt sinds 2003 deel uit van de Japanse Sanwa Group. De Novoferm Groep produceert op verschillende locaties in Europa en verkoopt producten via tal van nationale bedrijven en verkooppartners in veel landen over de hele wereld. Novoferm streeft ernaar om klantspecifieke oplossingen te bieden die maximale kwaliteit, veiligheid, comfort en esthetiek bieden. 

Novoferm Nederland B.V. is één van de bedrijven binnen de Novoferm Groep en richt zich op de markt als service- en handelsorganisatie. We doen dit vanuit vestigingen in Roermond (planning, service en onderhoud), Waardenburg (verkoop) en Almelo (verkoop) met in totaal ca. 180 medewerkers. Onze monteurs en montagepartners zijn dagelijks onderweg voor het installeren, monteren, repareren, keuren en onderhouden van onze deursystemen. Novoferm is ISO- en VCA-gecertificeerd. 


Wij zijn voor onze vestiging in Waardenburg op zoek naar een nieuwe collega: 

 

 

Technisch commerieel medewerker binnendienst – Waardenburg 

 

Functie: 
Voel jij je thuis binnen een snel groeiend dynamisch bedrijf en ben jij graag betrokken in het verkoopproces van een degelijk en professioneel product?


Ben jij commercieel vaardig en klantgericht? Heb je affiniteit met techniek, kun jij goed zelfstandig werken en draag jij graag verantwoordelijkheid? Dan ben jij uitermate geschikt voor de functie Technisch Commercieel medewerker binnendienst! 
Wat ga je doen? In deze veelzijdige functie ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Je hebt veel contacten met (potentiële) klanten over technische en commerciële vraagstukken. Offertes worden door je uitgewerkt, opgevolgd, gecontroleerd en bewaakt. Je beoordeelt een offerte onder andere op de technische haalbaarheid en levertijd. Vervolgens ben je verantwoordelijk voor de algehele correcte afhandeling van de orders.

 

Profiel: 
Je hebt minimaal een Mbo-opleiding afgerond. Het is een pré als je reeds een aantal jaren commerciële werkervaring hebt opgedaan, maar wij nodigen ook zeker schoolverlaters uit om te reageren. Je hebt affiniteit met de techniek en hebt een grote pré als je een technische tekening kunt interpreteren. Tevens heb je ervaring met ERP-systemen en kun je goed met MS Office overweg. Je staat sterk in je schoenen en weet, in alle omstandigheden, rust te bewaren en het overzicht te behouden. Je bent een echte teamspeler, maar kunt ook prima zelfstandig opereren. De eigenschappen accuraat, oplossingsgericht, commercieel, flexibel, proactief en hands-on zijn je op het lijf geschreven.

 

Wat bieden wij?
We bieden je een gevarieerde baan met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Het is van belang dat jij continue zicht houdt op je eigen ontwikkeling. Daarom bieden wij je de kans je kennis en ervaring te verdiepen en te verbreden. Wij dagen je uit om middels “learning by doing” en relevante scholing alles uit jezelf te halen! Je krijgt een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals flexibele werktijden, 27 vakantie- & 13 ATV-dagen, prima pensioensregeling, Cafetariaregeling, diverse collectieve verzekeringen en leuke activiteiten vanuit de personeelsvereniging..

 

Ben je geïnteresseerd?
Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief en curriculum vitae. Dit kun je mailen t.a.v. Femke Bouwels, hr@novoferm.nl. Wil je liever eerst nog wat informatie over de functie-inhoud, dan kun je contact opnemen met Paul Steinmeijer (Hoofd Verkoop Binnendienst Woningbouw). Hij is bereikbaar op telefoonnummer +888 888 320  
Als wij een match zien in jouw CV met de functie, dan nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek, mogelijk aangevuld met een meeloopochtend. Als beide partijen na deze procedure nog steeds enthousiast zijn, dan gaan wij over tot het opmaken en tekenen van de arbeidsovereenkomst. Wij starten in een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Echter het uitgangspunt is een langdurige samenwerking voor onbepaalde tijd.