Onderhouds monteur Nederland

 

Ben jij technisch, secuur en servicegericht? 
Dan staat onze deur voor jou open!


Novoferm zoekt:
Onderhouds monteur voor diverse regio’s in Nederland (32 - 40 uur/week)

 

Weet jij raad met een technische uitdaging? Houd jij van vrijheid, kun jij goed zelfstandig werken en draag jij graag verantwoordelijkheid? Dan kom jij als monteur bij Novoferm goed tot je recht. In deze functie voor je voornamelijk onderhoud en keuring uit aan allerlei industriële deuren en docklevelers. Met een tablet, een telefoon en een bus van de zaak bezoek je onze klanten in jouw regio. Je doorloop eerst een gedegen inwerktraject, voordat je zelfstandig aan de slag gaat. 

 

Welke regio? 
Wij zoeken onderhouds monteurs voor diverse regio’s in Nederland. Als onderhouds monteur start je elke dag vanuit je eigen woonplaats, het maakt daarom voor Novoferm niet uit waar je woont. 

 

Wat ga je doen? 
Je voert in jouw regio onderhoud uit aan allerlei industriële deuren en docklevelers. Via je tablet worden door de planner de werkzaamheden gepland. Je werkdag begint, zodra je de bus start en op weg gaat naar de eerste klant. Je zorgt dat je hier uiterlijk om 8.00 uur aanwezig bent. Na een gedegen inwerkperiode voer je zelfstandig onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit. Je houdt de klant op de hoogte van de activiteiten die je verricht. Als er meer (preventief) onderhoud nodig is dan in eerste instantie gedacht, dan bespreek je dit met de klant en adviseer je mogelijke oplossingen. Als de klant dat wil kun je vanuit de prijslijst de kosten opgeven, zodat je het probleem meteen kunt verhelpen. Als dit niet mogelijk is dan maak je met de klant vervolgafspraken. Het doel is te allen tijde het voorkomen van defecten of uitval. Voor je vertrek naar de volgende klus informeer je de klant over het werk dat je verricht hebt. Je werkt over het algemeen zelfstandig en hebt regelmatig contact met de teamleider en de planner. Je collega-monteurs tref je bij bedrijfsbijeenkomsten en toolbox meetings. Soms (bij grote opdrachten) werken jullie samen bij een klant.
 

Wat breng jij voor ons mee? 
Een monteur is het gezicht van Novoferm. Je bent de ambassadeur en het visitekaartje van ons bedrijf. Daarom heb je een vriendelijke, professionele en servicegerichte instelling. Je hebt een afgeronde technische beroepsopleiding, bij voorkeur elektrotechniek of werktuigbouwkunde. Je hebt een pre als je al enige ervaring als monteur hebt. Je bent pro-actief, communicatief, oplossingsgericht en denkt in mogelijkheden waardoor je de klant goed kunt adviseren. Je bent in het bezit van rijbewijs B. Tot slot ben je bereid om maximaal één keer in de zes weken een volledige week storingsdienst te draaien. In 40% van de gevallen kan de klant de storing, door middel van jouw telefonische ondersteuning, zelf (tijdelijk) oplossen.

 

Naast een warme en collegiale werksfeer biedt Novoferm uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals

 • Een gevarieerde baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. 
 • Een eigen bus, smartphone en tablet.
 • De mogelijk om een opleiding of training te volgen.
 • Een goed salaris.
 • 27 vakantie- en 13 ATV-dagen + duurzame inzetbaarheidsdag. 
 • Prima pensioensregeling.
 • Gunstige premies voor een verzekering tegen inkomstenderving bij arbeidsongeschiktheid (WIA Metalektro)
 • Cafetariaregeling (keuze uit deelname aan fietsplan, bedrijfsfitness en nog een aantal andere opties)
 • Generatiepact voor medewerkers van 62+
 • Leuke activiteiten vanuit de personeelsvereniging, zoals kanoën, karten, BBQ-en, schilderen, houtbewerken, feestjes, stadsbezichtigingen en voor medewerkers met kleine kinderen komen Sinterklaas en de Paashaas op bezoek. 
   

 

Ben je geïnteresseerd?
Voel jij je aangesproken door het bovenstaande? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief en curriculum vitae. Dit kun je mailen t.a.v. Femke Bouwels, hr@novoferm.nl. Wil je liever eerst informatie over de functie inhoud, dan kun je contact opnemen met Ivo de Haas (teamleider service) op telefoonnummer +31 6 463 662 41.

Als wij een match zien tussen jouw CV en de functie, dan nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek, mogelijk aangevuld met een meeloopdag op één of meerdere klussen. Als beide partijen daarna nog steeds enthousiast zijn, dan gaan wij over tot en opmaken en tekenen van de arbeidsovereenkomst. Wij starten in een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Het uitgangspunt is daarna een langdurige samenwerking voor onbepaalde tijd. 

 

 

Bureaus: benader ons alsjeblieft niet, we doen het zelf en/of met onze vaste partners.