Service monteur Nederland

 

Ben jij technisch, secuur en servicegericht? 
Dan staat onze deur voor jou open!


Novoferm zoekt:
Service monteur voor diverse regio’s in Nederland (32 - 40 uur/week)

 

Weet jij raad met een technische uitdaging? Houd jij van vrijheid, kun jij goed zelfstandig werken en draag jij graag verantwoordelijkheid? Dan kom jij als monteur bij Novoferm goed tot je recht. In deze afwisselende functie verricht je diverse werkzaamheden aan allerlei industriële deuren. Met een tablet, een telefoon en een bus van de zaak bezoek je onze klanten in jouw regio. Geen dag is hetzelfde, omdat je steeds moet inspelen op de situatie die je aantreft. Daarom doorloop je eerst een gedegen inwerktraject, voordat je zelfstandig aan de slag gaat. 

 

Welke regio? 
Wij zoeken service monteurs voor diverse regio’s in Nederland. Als service monteur start je elke dag vanuit je eigen woonplaats, het maakt daarom voor Novoferm niet uit waar je woont. 

 

Wat ga je doen? 
De werkzaamheden hebben betrekking op het onderhouden, repareren, keuren en testen van deuren en het incidenteel monteren hiervan.  
In je tablet kun je de gegevens van je opdrachten vinden, bijvoorbeeld de klantgegevens en of het om een storing, onderhoud of reparatie gaat. Bij de klant aangekomen vraag je eerst goed door, zodat je precies weet wat er aan de hand is. Van daaruit ga je op een methodische manier te werk. Je bent hiervoor in het bezit van diverse tools, zoals handleidingen, gereedschap en reserve onderdelen. Als je er zelf niet uit komt kun je altijd een collega monteur of één van de technisch specialisten van onze helpdesk benaderen. Tot slot geef je de klant terugkoppeling over de uitgevoerde werkzaamheden en adviseer je met betrekking tot mogelijk preventief onderhoud. Zodra je de werkopdracht afgerond hebt neem je contact met de planner op. Je werkt voornamelijk zelfstandig, maar sommige klussen voer je met een collega uit. De technieken die je in je werk tegenkomt zijn zeer divers en kunnen zowel mechanisch als elektrisch van aard zijn.
 

Wat breng jij voor ons mee? 
Je hebt een afgeronde technische beroepsopleiding, bij voorkeur elektrotechniek of werktuigbouwkunde. Je hebt een pre als je al enige ervaring als monteur hebt. Je bent pro-actief, communicatief, oplossingsgericht en denkt in mogelijkheden waardoor je de klant goed kunt adviseren. Je bent in het bezit van rijbewijs B. Tot slot ben je bereid om maximaal één keer in de zes weken een volledige week storingsdienst te draaien. In 40% van de gevallen kan de klant de storing, door middel van jouw telefonische ondersteuning, zelf (tijdelijk) oplossen.

 

Naast een warme en collegiale werksfeer biedt Novoferm uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals

  • Een gevarieerde baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. 
  • Een eigen bus, smartphone en tablet.
  • De mogelijk om een opleiding of training te volgen.
  • Een goed salaris.
  • 27 vakantie- en 13 ATV-dagen + duurzame inzetbaarheidsdag. 
  • Prima pensioensregeling.
  • Gunstige premies voor een verzekering tegen inkomstenderving bij arbeidsongeschiktheid (WIA Metalektro)
  • Cafetariaregeling (keuze uit deelname aan fietsplan, bedrijfsfitness en nog een aantal andere opties)
  • Generatiepact voor medewerkers van 62+
  • Leuke activiteiten vanuit de personeelsvereniging, zoals kanoën, karten, BBQ-en, schilderen, houtbewerken, feestjes, stadsbezichtigingen en voor medewerkers met kleine kinderen komen Sinterklaas en de Paashaas op bezoek. 

 

Ben je geïnteresseerd?
Voel jij je aangesproken door het bovenstaande? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief en curriculum vitae. Dit kun je mailen t.a.v. Femke Bouwels, hr@novoferm.nl. Wil je liever eerst informatie over de functie inhoud, dan kun je contact opnemen met Ivo de Haas (teamleider service) op telefoonnummer +31 6 463 662 41.

Als wij een match zien tussen jouw CV en de functie, dan nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek, mogelijk aangevuld met een meeloopdag op één of meerdere klussen. Als beide partijen daarna nog steeds enthousiast zijn, dan gaan wij over tot en opmaken en tekenen van de arbeidsovereenkomst. Wij starten in een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Het uitgangspunt is daarna een langdurige samenwerking voor onbepaalde tijd. 

 

 

Bureaus: benader ons alsjeblieft niet, we doen het zelf en/of met onze vaste partners.