Verkoper binnendienst - Almelo

Onze deur staat open voor een nieuwe collega

 

verkoper binnendienst
Almelo

 

Wat ga je doen?

In deze erkende functie ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Voor onze dealers, aannemers en de bouwmaterialenhandel ben jij hét aanspraakpunt. Je begrijpt bestellingen, maakt prijsopgaven, bewaakte levertijden en denkt mee in technische problemen. Als er (grote) projecten zijn opgelost, maak je offertes op in Sofon, welke in samenspraak met je buitendienst collega's ook door jou gedeeld worden. Zorg ook voor een afhandeling van reclamaties. Je bent dus verantwoordelijk voor het uiteindelijk offertetraject. hierin werk je nauw samen met je collega van de commerciële buitendienst.

 

Profiel

Je hebt enige werkervaring in een verkoop binnendienstfunctie en beschikt over technisch inzicht. Tevens kun je werken in ERP-systemen. Het is een pre als je met SAP gewerkt hebt. Kennis van MS officeprogramma’s (Word, Excel) is mooi meegenomen.  

De bouw is een dynamische branche. Het is daarom een must dat je over voldoende veerkracht beschikt, rust weet te bewaren en het overzicht behouden kunt. Klant- en servicegerichtheid naar onze klanten staan bij ons hoog in het vaandel. Het is van belang dat je uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands goed is. Enige spreekvaardigheid in de Duitse taal is gewenst. Je voelt je verantwoordelijk voor jouw taak en zorgt dat deze met succes afgerond worden. De eigenschappen accuraat, oplossingsgericht, flexibel, proactief en hands-on zijn je op het lijf geschreven. 

 

 

Wat bieden wij jou? 

We bieden je een gevarieerde baan met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Het is van belang dat jij continue zicht houdt op je eigen ontwikkeling. Daarom bieden wij je de kans je kennis en ervaring te verdiepen en te verbreden. Wij dagen je uit om middels “learning by doing” en relevante scholing alles uit jezelf te halen! Je krijgt een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals flexibele werktijden, 27 vakantie- & 13 ATV-dagen, prima pensioensregeling, Cafetariaregeling, diverse collectieve verzekeringen.

 

Ben je geïnteresseerd? 

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief en curriculum vitae. Dit kun je mailen naar Jasper Terhalle, hr@novoferm.nl (+31650237827). Wil je eerst nog wat informatie over de functie-inhoud, dan kan je contact opnemen met Paul Steinmeijer, via p.steinmeijer@novoferm.nl

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.