Hoofd verkoop binnendienst

Krijg jij er energie van om een team op individuele basis en groepsniveau aan te sturen, te ontwikkelen, lopende processen kritisch te analyseren én het operationele proces te verbeteren en hierin te innoveren?  

 

Onze deur staat open voor een nieuwe collega

 

Hoofd Verkoop Binnendienst
Vestiging Waardenburg (40 uur per week) 

 

Novoferm is een van de grootste Europese systeemaanbieders van deuroplossingen en laad/docking-systemen voor particulier en industrieel gebruik. Novoferm Nederland B.V. is één van de bedrijven binnen de Novoferm Groep. De Novoferm Groep produceert op verschillende locaties in Europa en verkoopt producten via tal van nationale bedrijven en verkooppartners over heel de wereld. We werken in Nederland vanuit de vestigingen Roermond (planning, service, onderhoud en montage), Waardenburg (verkoop) en Almelo (verkoop en montage) met in totaal ca. 180 medewerkers.

Onze monteurs zijn dagelijks vol enthousiasme onderweg door heel Nederland t.b.v. het installeren, monteren, repareren, keuren en onderhouden van onze industriële producten bij een grote diversiteit aan klanten en relaties van Novoferm.

 

Jouw nieuwe baan?
Als Hoofd Verkoop Binnendienst ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en coach je de collega’s van de binnendienst. Door sturing en coaching op de werkvloer bedrijf je iedere dag op een efficiënte en professionele wijze topsport met jouw team. De nadruk ligt hierbij op efficiënt en topsport. Efficiënt, omdat we nog bewuster en klantgerichter offertes willen uitbrengen en deze door de organisatie willen leiden. Topsport, omdat we onze klanten snel, adequaat en op een zo hoog mogelijk niveau willen bedienen.

Omdat we continue op zoek zijn naar verbetering, lever je een grote bijdrage aan de analyse van (afdeling overstijgende) processen en werkwijzen. Hierbij stel je verbeteringen op die vervolgens geïmplementeerd kunnen worden. Je zet aanvragen voor nieuwbouw projecten om in aanbiedingen op maat voor de klant. Je hebt contact met de klant om vragen te beantwoorden en om hun van gedegen adviezen te voorzien. Daarnaast werk je uiteraard nauw samen met andere afdelingen, zoals verkoop buitendienst, customer service en externe partijen. Tevens zoek je hierin de juiste verbinding.

 

Wat jij voor ons meebrengt?

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur MTS of HTS;
 • Minimaal 3-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Sterke commerciële en technische vaardigheden, affiniteit of ervaring met werktuigbouwkundig of bouwkundig gebied, is noodzakelijk;
 • Intrinsieke motivatie tot het aansturen en ontwikkelen van medewerkers op zowel individuele basis als op groepsniveau;
 • Je hebt analytische vaardigheden, bent oplossingsgericht, denkt in structuren en bent communicatief sterk in woord en geschrift;
 • Tevens sta je sterk in je schoenen en weet je, in alle omstandigheden, rust te bewaren en het overzicht te behouden.

Tenslotte speelt flexibiliteit als Hoofd Verkoop Binnendienst een belangrijke rol. Niet iedere dag verloopt immers hetzelfde. Natuurlijk ben je een echte People Manager en wil je het niveau van je teamleden iedere dag weer naar een hoger niveau tillen. Een standvastig karakter, die de dynamiek van de markt kent én een team kan navigeren naar de top, is dan ook de zin waar jij je zelf dubbel en dwars in herkent.

 

Naast een warme, informele en collegiale werksfeer biedt Novoferm jou uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • We bieden je veel verantwoordelijkheid en vrijheid om jouw afdeling op een resultaatgerichte manier verder te professionaliseren, kansen te pakken en je eigen talent te ontwikkelen;
 • De mogelijkheid om een opleiding of training te volgen voor jouw loopbaan;
 • Prima salaris o.b.v. leeftijd en ervaring;
 • 40 vrije dagen per jaar;
 • Goede pensioensregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Leuke activiteiten vanuit de personeelsvereniging.

And last but not least: enthousiaste en betrokken collega’s die staan te popelen om kennis met jou te maken!

Deel uitmaken van ons team?
Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief en curriculum vitae. Dit kun je mailen naar Nick Notten (+31650237827), hr@novoferm.nl. Wil je liever eerst nog wat informatie over de functie-inhoud, dan kan je contact opnemen met Eddy Fluit, Sales manager, via e.fluit@novoferm.nl.  

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.