Over Novoferm

 

Novoferm Nederland B.V. is een van de grootste Europese systeemaanbieders van deuroplossingen en laadsystemen voor particulier, commercieel en industrieel gebruik.

 

Het bedrijf werd in 1955 opgericht en maakt sinds 2003 deel uit van de Japanse Sanwa Group (eigendom van Sanwa Holdings Corporation). De Novoferm Group produceert op verschillende locaties in Europa en verkoopt producten via tal van nationale bedrijven en verkooppartners in veel landen over de hele wereld. Novoferm heeft meer dan 3000 mensen in dienst. Novoferm streeft ernaar om klantspecifieke oplossingen te bieden die maximale kwaliteit, veiligheid, comfort en esthetiek bieden. Dit zie je terug in het naleven van de actuele wet- en regelgeving en het gebruik van hoogwaardige materialen, een uitstekende afwerking en de vele keuzemogelijkheden.

Het productportfolio van Novoferm Nederland B.V. bevat garagedeuren, overheaddeuren, (snel)roldeuren, toegangsdeuren parkeergarages, stalen loopdeuren, laad- en lossystemen, brandwerende deuren/puien en vlieringtrappen voor de B2C en B2B markt. Van fabricage tot service, bij Novoferm ben je van alles voorzien. 


Ieder project is uniek. Dit vraagt om een maatwerkoplossing. Voor ons is dat de standaard. Bij ons heb je ook altijd dezelfde contactpersoon. Onze adviseurs kennen alle mogelijkheden en zijn op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving. Onze BIM-specialisten tekenen de producten in jouw BIM model en leveren deze in 3D op. Zo zie je waar de clashes plaatsvinden en kun je hier vroegtijdig op sturen. Nog voor de praktische uitvoering.

Logistiek is altijd in beweging, dus moet je ook altijd kunnen vertrouwen op onze producten. Onder onderhoudsmonteurs zorgen ervoor dat alles blijft werken. Bijvoorbeeld door periodiek onderhoud uit te voeren. Samen met zo’n 200 medewerkers staan we 24 uur per dag over heel Nederland voor je klaar vanuit de vestigingen in Roermond, Waardenburg en Almelo. 

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

 

Kwalificaties

VCA gecertificeerd

NEN-EN-ISO-9001 gecertificeerd
(certificaat Roermond)

NEN-EN-ISO-14001 gecertificeerd
(certificaat Roermond)

Algemene voorwaarden Novoferm Nederland BV
 
 
Drukfouten en wijzigingen voorbehouden.
Afbeeldingen zijn slechts indicatief en kunnen afwijken van de werkelijke producten. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.