Montagemonteur of Montageploeg Regio Noord-Holland

Heb jij vaardige handen die wel raad weten met een technische uitdaging? Houd jij van vrijheid, kun jij goed zelfstandig werken en draag jij graag verantwoordelijkheid? Dan kom jij als Monteur bij Novoferm goed tot je recht.

 

Onze deur staat open voor een nieuwe collega

 

Montagemonteur
Regio Noord-Holland  (32-40 uur per week)
Bij Novoferm kan ook een Montageploeg starten

 

Novoferm is een van de grootste Europese systeemaanbieders van deuroplossingen en laad/docking-systemen voor particulier en industrieel gebruik. Novoferm Nederland B.V. is één van de bedrijven binnen de Novoferm Groep. De Novoferm Groep produceert op verschillende locaties in Europa en verkoopt producten via tal van nationale bedrijven en verkooppartners over heel de wereld. We werken in Nederland vanuit de vestigingen Roermond (planning, service, onderhoud en montage), Waardenburg (verkoop) en Almelo (verkoop en montage) met in totaal ca. 180 medewerkers.

Onze monteurs zijn dagelijks vol enthousiasme onderweg door heel Nederland voor het installeren, monteren, repareren, keuren en onderhouden van onze industriële producten bij een grote diversiteit aan klanten en relaties van Novoferm.

 

Jouw nieuwe baan?
Middels een tablet wordt je door de planner op de hoogte gebracht van je werkzaamheden. Je werkdag begint, zodra je de werkbus start en op weg gaat naar de eerste klant. Je zorgt dat je hier uiterlijk om 8.00 uur aanwezig bent. Na een gedegen inwerkperiode voer je zelfstandig onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit. Je houdt de klant op de hoogte van de activiteiten die je verricht. Als er meer (preventief) onderhoud nodig is dan in eerste instantie gedacht, dan bespreek je dit met de klant en legt mogelijke oplossingen voor.

Indien gewenst stel je direct een kostenoverzicht op voor de klant, zodat je het probleem meteen kunt verhelpen. Als dit niet mogelijk is dan maak je met de klant vervolgafspraken. Het doel is te allen tijde het voorkomen van defecten of uitval. Voor je vertrek naar de volgende klus informeer je de klant over het werk dat je verricht hebt. Je werkt over het algemeen zelfstandig en hebt regelmatig contact met de teamleider en de planner. Je collega-monteurs tref je bij bedrijfsbijeenkomsten en toolbox meetings. Soms (bij grote opdrachten) werken jullie samen bij een klant.

 

Wat jij voor ons meebrengt?

 • Je bent een ervaren onderhoudsmonteur (minimaal 2 jaar ervaring) in de zakelijke markt (bij voorkeur (metaal)industrie of bouw).
 • Je bent secuur en gaat voor kwaliteit.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B(E) en bij voorkeur van een VCA basis.
 • Je kan tekeningen lezen.
 • Je bent in staat je eigen tijd logisch in te delen.
 • Je bent bereid eens per vijf weken een storingsdienst te draaien van vrijdag tot en met donderdag, waar je uiteraard betaald voor krijgt.

Een monteur is het gezicht van Novoferm. Je bent de ambassadeur en het visitekaartje van ons bedrijf. Daarom heb je een vriendelijke, professionele en servicegerichte instelling.

 

Naast een warme, informele en collegiale werksfeer biedt Novoferm jou uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • Een werkbus, smartphone en tablet van Novoferm.
 • Een goed salaris o.b.v. leeftijd en ervaring + uitstekende overwerkregeling.
 • 40 vrije dagen per jaar
 • De mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen voor de ontwikkeling van jouw eigen loopbaan binnen Novoferm.
 • De mogelijkheid om door te groeien naar Servicemonteur
 • Een gevarieerde baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • Een prima pensioensregeling

 

Ben je geïnteresseerd?
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Nigel Evers, HR-Medewerker via +888 888 454. Wil je liever eerst nog wat informatie over de functie-inhoud, dan kan je contact opnemen met Kevin Mertens (Teamleider) op telefoonnummer +316655821724.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.