Montagemonteur - Regio Limburg

Heb jij vaardige handen die wel raad weten met een technische uitdaging? Houd jij van vrijheid, kun jij goed zelfstandig werken en draag jij graag verantwoordelijkheid? Ben jij technisch en servicegericht van aard? Dan kom jij als Monteur bij Novoferm goed tot je recht.

 

Onze deur staat open voor een nieuwe collega

 

Montagemonteur
Regio Limburg (40 uur per week)

 

Novoferm is een van de grootste Europese systeemaanbieders van deuroplossingen en laad/docking-systemen voor particulier en industrieel gebruik. Novoferm Nederland B.V. is één van de bedrijven binnen de Novoferm Groep. De Novoferm Groep produceert op verschillende locaties in Europa en verkoopt producten via tal van nationale bedrijven en verkooppartners over heel de wereld. We werken in Nederland vanuit de vestigingen Roermond (planning, service, onderhoud en montage), Waardenburg (verkoop) en Almelo (verkoop en montage) met in totaal ca. 180 medewerkers.

Onze monteurs zijn dagelijks vol enthousiasme onderweg door heel Nederland voor het installeren, monteren, repareren, keuren en onderhouden van onze industriële producten bij een grote diversiteit aan klanten en relaties van Novoferm.

 

Jouw nieuwe baan?
Je werkdag begint zodra je de werkbus start en op weg gaat naar het eerste project. Onderweg tref je jouw collega met wie je dagelijks op pad gaat, want samen vormen jullie het montageteam van onze industriële deursystemen zoals o.a. sectionaaldeuren, snelroldeuren, docklevellers en branddeuren. Voor vertrek naar het volgende project informeren jullie de klant over het werk dat jullie verricht hebben.

Jullie zijn voornamelijk in Zuid Nederland (onder de A12) werkzaam en woonachtig in regio Limburg. Binnen de organisatie Novoferm hebben jullie voornamelijk contact met onze serviceplanners. Na een gedegen inwerkperiode zijn jullie met z’n tweeën in staat om allerlei soorten industriële deursystemen volgens tekening te plaatsen. Je hebt als monteur van Novoferm een uitgebreid pakket aan verschillende opdrachtgevers en projecten, lekker afwisselend dus!

 

Wat jij voor ons meebrengt?

 • Je hebt technisch en bouwkundig inzicht en beschikt over twee rechterhanden.
 • Je bent secuur en gaat voor kwaliteit in weer en wind.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B(E) en bij voorkeur van een VCA basis
 • Je kan tekeningen lezen of bent bereid om dit te leren.
 • Je bent in staat je eigen tijd logisch in te delen.

Een monteur is het gezicht van Novoferm. Je bent de ambassadeur en het visitekaartje van ons bedrijf. Daarom heb je een vriendelijke, professionele en servicegerichte instelling.

 

Naast een warme, informele en collegiale werksfeer biedt Novoferm jou uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • Een werkbus, smartphone en tablet van Novoferm.
 • Een goed salaris o.b.v. leeftijd en ervaring + uitstekende overwerkregeling.
 • 40 vrije dagen per jaar
 • De mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen voor de ontwikkeling van jouw eigen loopbaan binnen Novoferm.
 • Prima pensioensregeling
 • Een gevarieerde baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

 

Ben je geïnteresseerd?
Voel jij je aangesproken door het bovenstaande? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief en curriculum vitae. Dit kun je mailen naar hr@novoferm.nl. Wil je liever eerst nog wat informatie over de functie-inhoud, dan kun je contact opnemen met Theo van der Woude (Teamleider) op telefoonnummer +31 888 888 436.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.