Servicemonteur - Utrecht - Rotterdam

Heb jij vaardige handen die wel raad weten met een technische uitdaging? Houd jij van vrijheid, kun jij goed zelfstandig werken en draag jij graag verantwoordelijkheid? Dan kom jij als Monteur bij Novoferm goed tot je recht. In deze afwisselende functie verricht je diverse werkzaamheden aan allerlei industriële deuren. Met een tablet, een telefoon en een bus van de zaak bezoek je onze klanten in jouw regio. Geen dag is hetzelfde, omdat je steeds moet inspelen op de situatie die je aantreft. Daarom doorloop je eerst een gedegen inwerktraject, voordat je zelfstandig aan de slag gaat.

 

Onze deur staat open voor een nieuwe collega

 

Servicemonteur
Regio Utrecht - Rotterdam  (32-40 uur per week)

 

Novoferm is een van de grootste Europese systeemaanbieders van deuroplossingen en laad/docking-systemen voor particulier en industrieel gebruik. Novoferm Nederland B.V. is één van de bedrijven binnen de Novoferm Groep. De Novoferm Groep produceert op verschillende locaties in Europa en verkoopt producten via tal van nationale bedrijven en verkooppartners over heel de wereld. We werken in Nederland vanuit de vestigingen Roermond (planning, service, onderhoud en montage), Waardenburg (verkoop) en Almelo (verkoop en montage) met in totaal ca. 180 medewerkers.

Onze monteurs zijn dagelijks vol enthousiasme onderweg door heel Nederland voor het installeren, monteren, repareren, keuren en onderhouden van onze industriële producten bij een grote diversiteit aan klanten en relaties van Novoferm.

 

Jouw nieuwe baan?
Als Monteur krijg je een vast aandachtsgebied toegewezen. De werkzaamheden hebben betrekking op het onderhouden, repareren, keuren en testen van deuren en het incidenteel monteren hiervan. In je tablet kun je de gegevens van je opdrachten vinden, bijvoorbeeld de klantgegevens en of het om een storing, onderhoud of reparatie gaat. Bij de klant aangekomen vraag je eerst goed door, zodat je precies weet wat er aan de hand is. Van daaruit ga je op een methodische manier te werk. Je bent hiervoor in het bezit van diverse tools, zoals handleidingen, gereedschap en reserve onderdelen. Als je er zelf niet uit komt kun je altijd een collega Monteur of één van de Technisch specialisten van onze helpdesk benaderen.

Tot slot geef je de klant terugkoppeling over de uitgevoerde werkzaamheden en adviseer je met betrekking tot mogelijk preventief onderhoud. Zodra je de werkopdracht afgerond hebt neem je contact met de Planner op. Je werkt voornamelijk zelfstandig, maar sommige klussen voer je met een collega uit. De technieken die je in je werk tegenkomt zijn zeer divers en kunnen zowel mechanisch als elektrisch van aard zijn.

 

Wat jij voor ons meebrengt?

  • Je hebt minimaal werkniveau op MBO 2, al kan dit niveau ook door ‘learning by doing’ worden bereikt binnen Novoferm met jouw technisch inzicht.
  • Je bent pro-actief, communicatief, oplossingsgericht en denkt in mogelijkheden waardoor je de klant goed kunt adviseren.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B(E) en bij voorkeur van een VCA basis
  • Tot slot ben je bereid om maximaal één keer in de zes weken een volledige week storingsdienst te draaien. In 40% van de gevallen kan de klant de storing, door middel van jouw telefonische ondersteuning, zelf (tijdelijk) oplossen

Een monteur is het gezicht van Novoferm. Je bent de ambassadeur en het visitekaartje van ons bedrijf. Daarom heb je een vriendelijke, professionele en servicegerichte instelling.

 

Naast een warme, informele en collegiale werksfeer biedt Novoferm jou uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • Een werkbus, smartphone en tablet van Novoferm.
  • Een goed salaris o.b.v. leeftijd en ervaring + uitstekende overwerkregeling.
  • 40 vrije dagen per jaar
  • De mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen voor de ontwikkeling van jouw eigen loopbaan binnen Novoferm.
  • Prima pensioensregeling
  • Een gevarieerde baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

 

Ben je geïnteresseerd?
Voel jij je aangesproken door het bovenstaande? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief en curriculum vitae. Dit kun je mailen naar hr@novoferm.nl. Wil je liever eerst nog wat informatie over de functie-inhoud, dan kun je contact opnemen met Kevin Mertens (Teamleider) op telefoonnummer +316655821724.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.