Werkvoorbereider/orderverwerker - Roermond

 

Draag jij graag zorg voor een gestroomlijnde verwerking van de orders en vind jij het belangrijk dat processen snel en effectief door kunnen gaan?

 

Onze deur staat open voor een nieuwe collega:

Werkvoorbereider/orderverwerker
Vestiging Roermond

 

Novoferm is een van de grootste Europese systeemaanbieders van deuroplossingen en laad/docking-systemen voor particulier en industrieel gebruik. Novoferm Nederland B.V. is één van de bedrijven binnen de Novoferm Groep. De Novoferm Groep produceert op verschillende locaties in Europa en verkoopt producten via tal van nationale bedrijven en verkooppartners over heel de wereld. We werken in Nederland vanuit de vestigingen Roermond (planning, service, onderhoud en montage), Waardenburg (verkoop) en Almelo (verkoop en montage) met in totaal ca. 180 medewerkers.

 

Onze monteurs zijn dagelijks vol enthousiasme onderweg door heel Nederland t.b.v. het installeren, monteren, repareren, keuren en onderhouden van onze industriële producten bij een grote diversiteit aan klanten en relaties van Novoferm.

 

Functie

In deze functie maak je onderdeel uit van het Backofficeteam. De hoofdtaken van het  backofficeteam zijn het invoeren van productie-, verkoop- en inkooporders in het orderverwerkingssysteem. Jouw rol is de technische vertaling van offertes en verkooporders naar productieorders in SAP. Hiervoor bestudeer je tekeningen en controleer je of de order goed in het systeem verwerkt is. Voor producten die afwijken van onze standaard maak je berekeningen en pas je indien nodig zaken in de productieorder aan. Tot slot ondersteun je onze klanten en collega’s met het beantwoorden van technische vragen.

 

Daarnaast controleer je binnengekomen offertes en verkooporders op haalbaarheid, levertijd en intern gemaakte afspraken en je verzendt de opdrachtbevestiging. Je bewaakt de voortgang van de orders en brengt, indien nodig, wijzigingen aan. Je koopt diensten en onderdelen in bij onze (gecontracteerde) leveranciers en je bewaakt de leveringen. Ook koop je voorraden, zoals gereedschap, onderdelen en verbruiksmaterialen, in voor onze montage- onderhoud - en service bussen.

 

Voor klanten en collega’s beantwoordt je vragen over de status van service- en verkooporders en behandel je klachten.

 

Profiel

Je hebt een MBO opleiding afgerond, bij voorkeur in een technische richting. Je bent leergierig en pakt nieuwe zaken snel op. Bij deze functie is nauwkeurigheid van groot belang. Je bent klantvriendelijk, representatief, daadkrachtig, betrokken, enthousiast en zelfstandig. Je hebt een goede kennis van MS Word en Excel. Vanwege het internationale karakter van onze klanten is het noodzakelijk dat je in het Engels zowel mondeling als schriftelijk kunt communiceren. Duits is een grote pre.

 

Wat bieden wij?

Een leuke gevarieerde baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waarin je je, door training on the job, tot een professional kunt ontwikkelen. Novoferm heeft een warme en collegiale werksfeer en je komt te werken binnen een hecht en enthousiast team. Novoferm is aangesloten bij de CAO Metalektro en kent uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals flexibele werktijden, 27 vakantie- & 13 ATV-dagen, prima pensioensregeling, Cafetariaregeling, diverse collectieve verzekeringen en leuke activiteiten vanuit de personeelsvereniging


Geïnteresseerd? 

Voel jij je aangesproken door het bovenstaande? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief en curriculum vitae. Dit kun je mailen naar Jasper Terhalle, hr@novoferm.nl. Wil je liever eerst nog wat informatie over de functie-inhoud, dan kun je contact opnemen met Har Deckers (Teamleider backoffice) op telefoonnummer +888 888 413.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.