Intelligent Door Solutions

Ayal Kaas, Westzaan

Ayal Kaas BV is een Zaans bedrijf gespecialiseerd in het snijden, raspen en verpakken van kaas. Het bedrijf levert kaas aan supermarktketens, groothandels en horeca in heel Europa. Eind 2019 was het zover. Hun nieuwe pand met uitgebreide productielijnen was klaar. Het is 5000 m2 groot, geïsoleerd en hygiënisch. Het pand werd gebouwd door J.G. Timmer uit Kesteren. Novoferm mocht diverse producten leveren. Onze accountmanager Arjan Jaspers vertelt erover in bovenstaande video.

Novoferm leverde o.a. drie dockunits met hierin thermo 80 overheaddeuren. De thermo 80 mm overheaddeur is de best isolerende deur van Novoferm. De deur combineert superieure warmte-isolerende en geluiddempende eigenschappen met modern vormgegeven panelen. De deur is altijd perfect te configureren voor jouw situatie. Zoals in de levensmiddelensector waar we vaak geconditioneerde ruimten tegenkomen. Kies de gewenste afmetingen en venstervarianten en maak een keuze uit de vele opties, zoals een RAL-kleur of afstandsbediening.

Het voordeel van de tevens geleverde speedrollers type strong in Food uitvoering biedt de mogelijkheid tot klimaatbeheersing in het gebouw. Ook als de ruimten onderling erg van elkaar verschillen in temperatuur.

 

Bekijk hier referentiefoto’s van dit project

PROJECTINFORMATIE

GEBOUWEIGENSCHAPPEN
Leverancier van kaas

NOVOFERM GELEVERDE PRODUCTEN 
3 dockunits, bestaande uit 3 overheaddeuren (80 mm dik), shelters, levellers, dockbumpers en wieldwingers.
3 stuks overheaddeuren (80 mm dik).
1 stuks fireshields (lees: brandwerende deuren).
5 speedrollers prime

:

: