Intelligent Door Solutions

Compleet nieuw distributiecentrum voor Kippie in Waddinxveen

 

Door de gestage groei en uitbreiding van de activiteiten, waaronder thuisbezorging van de producten, ontstond behoefte aan meer opslag- en expeditieruimte. Novoferm Nederland B.V. leverde overheaddeuren, snelloopdeuren, brandroldoeken en compleet geïsoleerde dockunits.

:

Distributiecentrum Kippie

“Toekomstbestendige isolatiewaarden”

Novoferm Nederland BV is totaalleverancier en specialist in vele vormen van toe- en uitgangen voor industriële gebouwen en woningbouw. Zo leverde Novoferm ook producten voor het uitdagende, toekomstgerichte project van Kippie. Accountmanager Andries van Mourik bespreekt de wensen met zijn klanten en zoekt gezamenlijk naar duurzame oplossingen.

“Wij leveren in Waddinxveen de overheaddeuren, snelloopdeuren, brandroldoeken en compleet geïsoleerde dockunits.” Novoferm onderscheidt zich door op verschillende momenten in het bouwproces actief mee te denken. “In het voortraject leveren we niet alleen 3D-modellen maar nemen wij het complete tekenwerk uit handen. Dit door met BIM onze modellen in het tekenwerk van de klant te integreren. Zo verkleinen we samen de foutmarge en minimaliseren miscommunicatie tijdens de uitvoering.” Novoferm maakte op basis van de toekomstgerichte wens van de klant een offerte op maat. “Vervolgens startte een intensief traject om de droom van Kippie, een future proof distributiecentrum, te realiseren.”

Tot in de puntjes

Aannemer De Vries en Verburg bereidde het project tot in de puntjes voor. Novoferm kreeg twee duidelijke pijlers mee: De isolatiewaarden en energiehuishouding moeten optimaal zijn.“Thermo 80 overheaddeuren, de absolute top in isolatie, gecombineerd met isolerende levellers en shelters, houden de kou binnen. Daardoor heerst binnen een constante, goed regelbare temperatuur. In combinatie met onze snelloopdeuren STRONG, aangepast naar de strenge eisen van de foodindustrie, creëren we een optimale energiehuishouding.”

Bron: Industriebouw, maart 2020

 

PROJECTINFORMATIE

TYPE GEBOUW
Distributiecentrum

LOCATIE
Waddinxveen

OPDRACHTGEVER
KOB

ARCHITECT
RBK Groep

AANNEMER
De Vries en Verburg

LEVERANCIER 
INDUSTRIËLE TOEGANGSOPLOSSINGEN

Novoferm Nederland B.V.

OPLEVERING
2020

NOVOFERM GELEVERDE PRODUCTEN

Overheaddeuren Thermo 80
Brandroldoeken NovoFireShield EW 60
Snelroldeuren SpeedRoller STRONG

Docklevellers met
Hydraulisch uitschuifbare lip,
Novodock L340iPS


Novoferm Dock Bumpers

Indrukbare aluminium
dock-shelters, Novoseal S420

Novoferm VanSeal VS250
met verstelbaar horizontaal kussen


 

:

: